Putin povodom Trampove izjave da bi zaustavio rat u Ukrajini za 24 sata: Ne sumnjamo da je ozbiljan i mi to podržavamo

0

Ruski predsjednik Vladimir Putin rekao je danas da je gledao dijelove debate između Džoa Bajdena i Donalda Trampa i da bi i dalje više volio da Bajden bude novi predsjednik SAD.

Upitan da li je Bajden ili Tramp bio bolji i da li se njegova preferencija za Bajdena promjenila posle debate, Putin je rekao: „Ništa se nije promjenilo“.

„Znali smo šta može da se desi“

– Da li smo znali šta bi se moglo dogoditi? Jesmo – dodao je on. Putin je više puta javno rekao da mu je draži Bajden nego Tramp, čak i nakon što ga je Bajden nazvao „ludim ku*vinim sinom“.

Na pitanje o Trampovim izjavama da bi, ako pobjedi na izborima, mogao da zaustavi rat u Ukrajini u roku od 24 sata, Putin je rekao da ih Rusija shvata ozbiljno, ali da mu nisu poznati detalji Trampovog mirovnog predloga.

„Tramp želi da zaustavi rat, mi to shvatamo ozbiljno“

– Činjenica da je gospodin Tramp pokazuje da je spreman i da želi da zaustavi rat u Ukrajini, mi to shvatamo ozbiljno – rekao je Putin.

– Naravno, nisam upoznat sa prijedlozima kako on to namjerava da uradi. To je ključno pitanje. Ali nema sumnje da je on ozbiljan u tome i mi to podržavamo – dodao je on.

(Novosti)

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.