Putevi mokri i klizavi

0

U Crnoj Gori jutros se saobraća po mokrim i klizavim putevima, a vidljivost je mjestimično smanjena, saopšteno je iz Auto moto saveza (AMSCG).

Oni su kazali da se dodatna pažnja preporučuje na dionicama koje prolaze kroz usjeke i na putevima gdje je zbog radova izmijenjen red vožnje.

Saobraćaj na putu Đurđevića Tara-Mojkovac, u mjestu Sokolovina, zbog sanacije je obustavljen za sva vozila, osim od 12 do 14 sati, kada će u zoni gradilišta biti obezbjeđeno slobodno saobraćanje.

Saobraćaj na putu Rožaje – Špiljani će zbog rekonstrukcije za sva vozila biti obustavljen od deset do 18 sati.

Saobraćaj na putu Poda – Berane obustavljen je od osam do osam do 11 i od 14 do 17 sati zbog rekonstrukcije.

Zbog rekonstrukcije magistralnog puta M-2 dionica Bijelo Polje-Barski Most, granični prelaz Dobrakovo, saobraćaj je na mjestima radova promijenjen sa dvosmjernog na naizmjenični.

Na magistralnom putu M-2, dionica Lepenac-Ribarevina-Poda-Berane, na lokalitetima Ribarevina-Poda i Poda-Berane, saobraćaj je zbog rekonstrukcije preusmjeren sa dvosmjernog na jednosmjerni i povremeno se obustavlja najduže do 30 minuta.

Na regionalnom putu Cetinje-Njeguši, od supermarketa Voli do Bajićke crkve, saobraćaj će zbog asfaltiranja biti obustavljen za sva vozila od deset do 16 sati.

Na magistralnom putu Nikšić-Vilusi I faza, lokalitet Vukov most, zbog radova je promijenjen režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni na mjestu radova.

Na magistralnom putu Lipci-Kotor, u mjestu Dobrota, zbog adaptacije trotoara saobraća se jednom trakom naizmjenično na mjestu radova.

Zbog izgradnje bulevara Vilija Branta na magistralnom putu M-2, dionica Podgorica-Bioče, saobraća se dvosmjerno uz postavljenu saobraćajnu signalizaciju.

Promijenjen je režim saobraćaja i od raskrsnice Podgorica-Cetinje-Nikšić do Komanskog mosta.

Zbog održavanja Medjunarodne brdske trk danas i sjutra će na regionalnom putu R-1 dionica Kotor (Novo naselje)-Trojica-Krstac (Pržice) biti obustavljen saobraćaj za sve vrste vozila od osam sati i 30 minuta od 17 sati.

Na magistralnom putu M/1, dionica Budva – Petrovac, danas se od 15 sati i 30 minuta do 19 sati i 30 minuta odobrava promjena režima saobraćaja sa dvosmjernog na naizmjeni na mjestu radova.

Na magistralnom putu M-1, dionica Lipci-Kotor, u mjestu Ljuta, režim saobraćaja će sa dvosmjernog na jednosmjerni biti promijenjen danas od 13 do 15 sati, a sjutra u periodu od osam do deset sati.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.