Predsjedništvo Prava Crna Gora: Na izborima u Andrijevici i Budvi u koaliciji sa srodnim partijama, borba protiv kriminala prioritet

0

Predsjedništvo Prave Crne Gore, održano u Herceg Novom, kojim je predsjedavao predsjednik partije Marko Milačić, snažno je pozdravilo rad Specijalnog državnog tužilaštva, sa akcentom na procesuiranje bivšeg službenika Uprave policije Zorana Lazovića, kao i bivšeg Glavnog specijalnog tužioca Milivoja Katnića. Predsjedništvo smatra da ostaci poraženog režima koji su bili u sprezi sa kriminalnim miljeom moraju biti procesuirani svi do jednog.

Prava Crna Gora u susret lokalnim izborima u Opštini Budva jednoglasno je donijela odluku o koalicionom nastupu u okviru velike koalicije koju u Budvi predvodi Mladen Mikijelj, dok je takođe jednoglasno donešena odluka da Prava Crna Gora nastupi na predstojećim izborima u Opštini Andrijevica u okviru koalicije koju za sada čine Nova srpska demokratija, Demokratska narodna partija i Slobodna Crna Gora.

S tim u vezi, predsjedništvo Prave Crne Gore jednoglasno je usvojilo odluku o imenovanju koordinacionih timova za predstojeće lokalne izbore u Opštini Budva i Opštini Andrijevica koji će raditi na definisanju ciljeva, planiranju i strategiji kampanje, te koordinisati sve aktivnosti na terenu.

Predsjedništvo Prave Crne Gore smatra da je okupljanje političkih subjekata na predstojećim lokalnim izborima dobra poruka građanima i da treba nastaviti složno i zajedno kako bi u popunosti porazili ostatke interesnih i korumpiranih politika nekadašnjeg režima i njihovih satelita. Svi zajedno moramo dati puni doprinos borbi protiv organizovanog kriminala i korupcije, osnažiti institucije i nastaviti putem ekonomskog oporavka Crne Gore.

Nakon održanih sjednica predsjedništva i glavnog odbora, održan je i sastanak odbora Prave Crne Gore u Herceg Novom na čelu sa Milanom Zarićem, nakon čega je Prava Crna Gora upriličila susret i druženje sa predstavnicima odbora srodnih političkih partija u Herceg Novom.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.