Predsjednik Skupštine obišao Opštinu Nikšić: Mandić i Kovačević održali sastanak

0

Predsjednik Skupštine Crne Gore Andrija Mandić obišao je danas Nikšić. Tim povodom posjetio je Opštinu Nikšić i održao sastanak sa predsjednikom Markom Kovačevićem i rukovodstvom Opštine.

Nakon sastanka, Mandić je u pratnji Kovačevića obišao novu zgradu Radio Televizije Nikšić u adaptiranom prostoru nekadašnjeg Doma revolucije, čiji se radovi privode kraju, gdje ih je dočekao direktor RTNK Nikola Marković.

Dva predsjednika su nakon toga obišla i Kancelariju Evropske prijestonice kulture, projekta od izuzetne važnosti za međunarodnu promociju Nikšića i Crne Gore, kao i JU „Zahumlje“, instituciju koja predstavlja sami centar kulturnog života grada.

Predsjednik Skupštine Crne Gore i predsjednik Opštine Nikšić su posjetili i radove na novom Vatrogasnom domu u ulici Voja Deretića, ističući da će nove prostorije i strateška lokacija istog olakšati nikšićkim vatrogascima njihovu izuzetno važnu ulogu.

Mandić i Kovačević obišli su i Dvorac kralja Nikole čija je rekonstrukcija u toku, nakon čega su posjetili Elektroprivredu Crne Gore, gdje su održali sastanak sa predsjednikom Odbora direktora EPCG Milutinom Đukanovićem i menadžmentom te kompanije.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.