Povodom Svjetskog dana zaštite životne sredine Sindikalna organizacija Skupštine Crne Gore organizovala akciju čišćenja obale Ribnice

0

Povodom 5. juna – Svjetskog dana zaštite životne sredine, Sindikalna organizacija Skupštine Crne Gore organizovala je akciju čišćenja obale rijeke Ribnice, koju je podržao Institut za javno zdravlje Crne Gore, kao i JP „Čistoća“ i „Zelenilo“.

Zaposleni u ovim ustanovama odazvali su se pozivu Sindikalne organizacije Skupštine Crne Gore, učestvujući u čišćenju dijela obale i korita rijeke Ribnice, od Kapadžića mosta do ušća u Moraču.

Iz Sindikalne organizacije Skupštine poručeno je da je ova akcija dobar primjer, podržavajući i ideju da bi zajedničkim snagama mogli da učinimo još više i bolje, sa ciljem da se našim sugrađanima i posjetiocima Podgorice, omoguće dobri uslovi za odmor u prirodi i rekreaciju.

– Ovom akcijom, u okviru koje je sakupljeno oko 125 kesa otpada, ne završavaju se naše aktivnosti u pravcu očuvanja životne sredine, već ćemo u narednom periodu nastaviti sa čišćenjem neuređenih površina i korita rijeke Ribnice, poručeno je iz Sindikalne organizacije Skupštine Crne Gore.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.