Mladen Mikijelj

Popunjeno jedno od upražnjenih mjesta Demokrata u Glavnom gradu: Luka Đukanović novi gradski menadžer, Igor Vujačić na čelu Sekretarijata za sport

0

Novi gradski menadžer u Glavnom gradu biće Luka Đukanović.

Đukanović je prethodnih godina obavljao funkciju generalnog direktora Direktorata za projekte (IPA), inovacije, zdravstveni turizam u Ministarstvu zdravlja.

Sekretarijat za lokalnu samoupravu i saradnju sa civilnim društvom početkom ovog mjeseca raspisao je javni konkurs za manadžera Glavnog grada. Mjesto gradskog menadžera upražnjeno je od 12. februara kada je istekao mandat tadašnjem menadžeru Glavnog grada Marjanu Junčaju. Prema koalicionom sporazumu partija na vlasti ovo mjesto pripalo je Demokratama.

Takođe, novi sekretar za sport, kako saznajemo, biće Igor Vujačić, koji će na tom mjestu zamijeniti dosadašnjeg vršioca dužnosti Miloša Antića, kojem 15. maja ističe mandat.

Vujačić je ranije radio u Službi za zajedničke poslove, kao i u preduzeću “Zelenilo”.

Podsjećamo, sekretarki za kulturu Ani Medigović istekao je mandat krajem aprila istekao je mandat, a na čelu resora kulture, kako nam je nezvanično rečeno, biće Snežana Dakić Tomanović, direktorica OŠ “Radojica Pejović”.

(Gradski)

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.