Mladen Mikijelj

Popović: Rezultati izbora u Rusiji pokazuju da se narod ujedinio oko svog lidera

0

Predsjednik Srpske narodne partije (SNP) Nenad Popović rekao je sinoć da prvi rezultati predsjedničkih izbora u Rusiji, prema kojima ubjedljivo vodi aktuelni predsjednik Vladimir Putin, pokazuju da su se građani Rusije ujedinili oko svoga lidera, što se uvijek dešava u teškim trenucima.

„Mislim da je u ovom slučaju narod zaista reagovao onako kako se dešava kada ih svi napadaju, kada ih cijeli svet napada, da su se ljudi ujednili. Ujedinili su se oko svoga lidera, što se uvijek dešava u teškim trenucima”, izjavio je Popović za Tanjug.

Popović, koji se trenutno nalazi u Moskvi, gdje prati izbore kao međunarodni posmatrač, rekao je da je ovakav rezultat Putina veći nego što je bilo ko očekivao, jer se po procjenama govorilo da će on osvojiti između 75 i 77 odsto glasova.

Prema rezultatima koje je Popović predstavio, na drugom mjestu trenutno je kandidat Komunističke partije Ruske Federacije Nikolaj Haritonov sa 3,95 odsto glasova, Vladislav Davankov je osvojio 3,81 odsto, a Leonid Slutski 3,01 odsto glasova.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.