PES: Rast podrške u odnosu na izbore govori da građani prepoznaju rezultate

0

Iz Pokreta Evropa sad su zadovoljni rezultatima sprovedenog istraživanja mnjenja od strane CEDEM-a.

Rezultati istraživanja pokazuju da PES sa 26.3%  ima trenutno veću podršku u odnosu na parlamentarne izbore u junu prošle godine, kada su nastupili u koaliciji (25.5%). Time se, kako kažu iz PES-a, potvrđuje da su postignuti rezultati Vlade i zakonodavne vlasti u skladu sa očekivanja javnosti koja je ukazala povjerenje PES-u.

„Udio zadovoljnih učinkom Vlade, koju dominantno čini naš Pokret, je na najvišem nivou od 2014. godine, a premijer i predsjednik našeg Pokreta Milojko Spajić, ocijenjen je sa najvećim brojem najboljih ocjena, što ga čini političarem koji uživa najviše povjerenje građana“ – naglašavaju iz Pokreta i dodaju da uprkos pokušaju da se par izlazaka funkcionera PES-a predstavi raskolom i velikim potresom, sa ciljem relativizacije svima vidljivih rezultata Vlade, građani ipak prepoznaju istinu i dobronamjernost.

„Snažna podrška vidljiva u rezultatima istraživanja, podsticaj nam je da kroz izvršnu i zakonodavnu vlast radimo još produktivnije i efikasnije, čuvajući društvenu stabilnost i ostvarajući nikad veće rezultate na evropskom putu“ – poručuju iz Pokreta Evropa sad.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.