PES: Milatović zaboravio da je Drecuna uključio u svoju kampanju!

0

Pokret Evropa sad (PES) saopštio je da kritike predsjednika države Jakova Milatovića na račun politike Vlade ne jenjavaju od kada se ona formirala. Takođe su ga podsjetili da je on uključio Predraga Drecuna u svoju kampanju za predsjedničke izbore.

„Interesantno je da Milatović nije registrovao apsolutno ništa pozitivno u radu 44. Vlade, koja je do sada dala najbolje rezultate“ – primjećuju iz PES-a.

Navode da je javnost je dočekala da predsjednik države kritikuje imenovanje Predraga Drecuna, koji je upravo na poziv Mialtoviča – tadašnjeg funkcionera PES-a, bio aktivan u svim izbornim kampanjama, računajući oba kruga predsjedničkih izbora.⁣

„Očigledno da Milatović ima selektivno pamćenje, zaboravljajući da mu u zajedničkim proslavama izbornih pobjeda nisu smetale vrijednosti Drecuna.⁣ Takođe, podsjećamo Milatovića da je obmanuo na stotine građana koje je preko javnog poziva pozvao da apliciraju za savjetničke pozicije predsjednika. Na kraju je iskoristio diskreciono pravo i tako prekršio javno izrečeno obećanje“ ⁣- ističu iz PES-a.

Milatovićeve bivše kolege se, kako kažu, nadaju da je svjestan koliki su napor da postane predsjednik države uložile svi oni, kojima je okrenuo leđa čim se ustoličio u predsjedničku fotelju. ⁣

„I takav čin se ne bi percipirao negativno, da nije preuzeo aktivnu ulogu opstrukcije rada svoje nekadašnje stranke, koja se ovih dana manifestuje i u nefunkcionalnosti podgoričkog parlamenta“ – zaključuju iz Pokreta Evropa sad.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.