PES: Ćinćur radi protiv svoje stranke, odbija da komunicira sa funkcionerima pokreta

3

Poslanica Pokreta Evropa sad (PES) Radinka Ćinćur, koja duže vrijeme izbjegava razgovor i komunikaciju u okviru svoje organizacije, gdje je i jedino mjesto za razmjenu mišljenja, danas se oglasila u medijima. Uvaženoj gospođi Ćinćur, kao i bivšoj članici Pejović, uzaludno je bilo ukazivanje na posledice neformiranja 44. Vlade, održavanja trenutnog statusa i sabotiranja tog procesa unutar samog Pokreta, saopštili su iz PES-a.

„Uz dobru volju i uvažavanje drugačijeg mišljenja, ipak se demokratija i princip djelovanja političke organizacije, kao i svuda u demokratskom svijetu, svode na poštovanju odluke većine, koja je bila nesporna u ovom slučaju. Međutim, jeftine manipulacije da je neko isključen zbog različitog mišljenja mogu proći jedino kod onih koji ohrabruju poslanicu PES-a da radi upravo protiv svoje stranke, a za tuđe interese“, naveli su iz PES-a, pa nastavili:

„Takođe, odbijanje da se komunicira sa funkcionerima svog pokreta, ignorisanje stava matičnog odbora u Baru, te obrazloženje poslanice Ćinćur da nije adekvatna adresa za razgovor, upućujući nas na druge političke subjekte, smatramo kao posljedicu dogovora sa pojedincima i nalogodavcima koji ne poštuju odluke PES-a ili rade u interesu drugih partija, smišljeno sabotirajući mandatara i čitav proces“, istakli su iz PES-a.

Prema njihovim navodima, „ko su poslanici i funkcioneri PES-a koji ucjenjuju ogromnu većinu svojih kolega, javnost ima priliku da vidi“.

„Na sve manipulacije koje su određeni mediji i političari širili nedjeljama, građani će brzo dobiti odgovor kada konstatuju ko je na čijoj strani skupštinske sale“, zaključili su iz PES-a.

3 Comments
 1. Baka komentariše

  Spaicu idi na nove izbore narod je uz tebe, da ove dvije ne primaju platu 4 god. Na grbaču naroda jer su one ubačene od DF preko Milatovica….Sjeti se kampanje za Predsjednika CG kako je DF i DPS prljavo odigrali da tebe eliminišu a isti Mandic ima Državljanstvo Srbije pa mu nije smetalo sve su lukavo odigrali narod to pamti …samo novi izbori da ih ugasimo potpuno …

  1. Kvisko komentariše

   Brao kralju!!! Sve si povezaaa

 2. Zdravko Stanišić komentariše

  Baka ne seri! Baka 🐷

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.