Pavlović: Darko Šuković je medijski saradnik ANB-a

0

„Razumijem bijes normalnih i poštenih, ali moram reći da nema ničeg nedopustivog ili neočekivanog u činjenici da će Sinđelić sjutra razgovarati sa Šukovićem. Razgovaraće na jednoj privatnoj režimskoj televiziji. Pomenuti bijes normalnih i poštenih je posljedica njihovog pogrešnog polazišta.
“Kako novinar D.Šuković može…”, je prosto pogrešno polazište. Darko Šuković nije novinar, valjda smo to shvatili tokom minule decenije. Baš kao što TV Prva nije medij već samo jedan od režimskih megafona.
Darko ‘Stanić’ Šuković nije nikakvi novinar već je medijski suradnik Službe. I zadatak će mu sjutra biti da pokuša da napravi “pitu od govana”. Jer samo balega smrdi ovako kako ovih dana smrdi optužnica Milivoja Katnića.
Zato da se vratim na početak – Šta dakle ima neprofesionalno u tome što medijski saradnik Službe radi svoj nesojski posao?! Šta ima nesvojstveno njegovoj sorti (iznenađujuće?) u tome što će ovaj specijalac sjutra pokušati da Katnićeve balege prepakuje i da sa njima ‘nahrani’ gledaoce?
Pa ništa, priznaćete. Nema tu ničeg neprofesionalnog. Dapače – radi se o najboljoj tradiciji staljinističkog profesionalizma.
piše: Koča Pavlović, poslanik Demokratskog fronta

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.