Mladen Mikijelj

Ovakvi muškarci imaju prednost, Džejson Stejtam je čist primjer

0

Ono što je za jednu ženu privlačno kod jačeg pola, za drugu je precenjeno ili odbojno. Međutim, prosjek neki postoji. Svojevremeno, u mlađim danima, sinonim za privlačnog muškarca, pa čak i neodoljivog bio je Bred Pit. Vremena se mjenjaju, samim tim i afiniteti. Šta žene to danas najviše privlači?

U anketi sprovedenoj među više od 2.000 žena, stručnjaci su došli do iznenađujućeg rezultata, piše britanski The Sun. Mišićavi muškarci ispali su sa prvog mjesta najprivlačnijih. Ćelava glava kod muškarca je nešto na šta su žene doslovno slabe i ovu fizičku osobinu smatraju najprivlačnijom. Ćelavost se nalazi iznad visokih jagodica i zelenih očiju. Kao primjer najprivlačnijih muškaraca žene su navele glumce Vina Dizela i Džejsona Stejtama.

Široka ramena i plave oči su bile sledeće po popularnosti, zatim dlakave grudi, plavi pramenovi i tamna kosa. Brada je zauzela skromno sedmo mesto, odmah ispred visokih jagodica, brkova i zelenih očiju. Smeđe oči smeštene odmah izvan prvih deset, kao i pirsing i tetovaže. Jedna od glavnih istraživača Džesika Leoni istakla je da je ljepota je u oku posmatrača

„Ako ste ćelavi, osećajte se dobro zbog toga. Na kraju krajeva, samopouzdanje je uvek privlačno, bez obzira na kosu ili njen nedostatak“, istakla je ona.

(Mondo)

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.