Mladen Mikijelj

Odžić: Glas za “Čist izbor” je glas za poštenu vlast u Budvi

0

Budva je proteklih godina doživjela moralni i politički sunovrat. Nefunkcionalnost javne uprave, partijska zapošljavanja, pustošenje budžeta nekih javnih ustanova, svađe unutar većine, samo su neke od svari kojo su proizašle iz apsolutne vlasti DF sa proslih izbora, saopštio je Petar Odžić, nosilac liste „ČIST IZBOR – Petar Odžić – SDP, SD, LP i Građani“.

„Prelijetanje iz odborničkih klubova, međusobni napadi između ljudi koji su na zadnjim izborima bili na istoj listi su stvari koje se neće dešavati u budućem periodu. Poslije 26. napravićemo stabilnu vlast, koja ce Budvi vratiti dostojanstvo, a posvađanim građanima pomirenje“, izjavio je Odžić.

Kako je najavio, „spriječiće pljačku lokalnog budžeta, koja je ponovo na snazi kao u najcrnjim vremenima Budve“!

„Od prihoda ćemo omogućiti svima dobre uslove za život i rad u našem gradu. U Budvi će se cijeniti kvalitet, neće se gledati ko je koje vjere, nacije, kojim jezikom govori, i u kom se gradu rodio! Budva će ponovo biti grad jednakih mogućnosti za sve! Zato 26. maja izađimo na izbore, pokažimo da politika može biti i čisto zanimanje, zaokružimo svi broj 8, ČIST IZBOR-Petar Odžić, zbog nas i budućih generacija“, zaključio je Odžić.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.