ODT na Cetinju još izviđa premijerovu preporuku Nikšićanima za koga da glasaju

2

Osnovno državno tužilaštvo na Cetinju još uvijek nije završilo izviđaj pokrenut zbog izjave premijera Zdravka Krivokapića tokom posjete tom gradu, kada je 28. januara poručio građanima Nikšića “da uzmu pare ukoliko im neko nudi, ali da glasaju za najbolje”.

To je Vijestima potvrdio rukovodilac ODT Cetinje Duško Milanović koji, međutim, nije želio da saopšti da li je od premijera Krivokapića uzimana izjava u izviđajnoj fazi postupka.

-Obavještavam vas da je izviđaj u predmetu još u toku- kazao je Milanović “Vijestima”.

Krivokapić je spornu izjavu dao nakon sjednice Vlade na Cetinju.

-Ako vam, građani Nikšića, neko nudi pare, uzmite ih a glasajte za najbolje. Ti najbolji nisu sigurno oni koji su do 30. avgusta 2020. bili na vlasti- poručio je Krivokapić tada.

ODT na Cetinju treba da odluči da li je premijer izvršio krivično djelo povrede slobode opredjeljenja pri glasanju.

2 Comments
 1. Ivi komentariše

  On po sebi gleda. Čuješ to, uzmete im pare pa ih slažite. Koji bijednik.

  4
  1
  1. LipaLipa komentariše

   … Ivi, … sto to premijer lose, rekao, porucio, … osudjujes nekog sirotana, sto uzeo ponudjeno, … ni rijec o onom ko novac, ponudio, kao ga stekao, … kupuje volju, ti smatras da je to validan kupoprodajni ugovor, … obje srtane, posebno kupljeni imaju “obaveze”, … premijer u sutini konstatovao da je to nistavan “ugovor”, … “ugovor” je i de jure nistavan, nedozvoljena “transakcija”, … naravno da je premijer u provu, … trba mijenjati politicku praksu, … u ove dane bas se puno “trguje”. … no cilj “opravdava” sredstva, … aj’ zdravo, …

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.