Odložena sjednica Skupštine Glavnog grada, nije bilo kvoruma

0

Jedanaesta sjednica Skupštine Glavnog grada sa oko 20 tačaka dnevnog reda, prekinuta je ubrzo nakon početka jer nije bilo kvoruma. Sjednica je kako je saopšteno odgođena za ponedjelja.

Ranije danas poseban klub odbornika saopštio je da što se njih tiče nema krize vlasti u Podgorici, poručujući da će biti konstruktivni dio skupštinske većine.

Koalicija „Za budućnost Podgorice“ ostaje posvećena predanom radu i odgovornom odnosu prema građanima Podgorice, saopšteno je iz te koalicije uoči današnje sjednice Skupštine Glavnog grada.

Pet odbornika koji su napustili PES su Nađa Ljiljanić, Ranka Otašević, Jevrosima Pejović, Dragutin Vučinić i Dragan Radović, formirali su poseban klub.

Nakon jučerašnjeg sastanka nezavisni odbornici nijesu bili raspoloženi za izjave medijima. Nijesu mogli da kažu da li će prisustvovati današnjoj sjednici.

Vasilije Čarapić iz Pokreta “Evropa sad” je s druge strane kazao novinarima da će odbornici te partije danas doći na sjednicu.

„Imamo novi klub unutar parlamentarne većine i to je realnost, oko te realnosti treba da postignemo dogovor za nastavak rada. Nastavićemo pregovore. Ne mogu da otkrijem tuđe karte, sjutra ćemo imati sjednicu Skupštine Glavnog grada i nakon toga ćete imati više detalja“, kazao je sinoć Čarapić novinarima.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.