Nikšićki DPS: Lokalna vlast uhljebila i suprugu direktora Turističke organizacije

0

Da partijsko zapošljavanje i nepotizam u Nikšiću dosežu vrhunac, pokazuje i najsvježiji primjer – u Sekretarijatu za inspekcijske poslove zaposlena je supruga direktora Turističke organizacije Nikšić, a u Službi zaštite i spašavanja Opštine Nikšić zaposlen je sin sekretarke Sekretarijata za uređenje prostora i zaštitu životne sredine, saopšteno je iz nikšićkog DPS-a.

„Ovo je još jedan dokaz, drage građanke i građani, da u gradu pod Trebjesom ne pomažu ni diplome, ni kvalifikacije, ako nijeste supruga, kum, majka, sestra, snaha ili punoljetno dijete nekog od lokalnih funkcionera“, kazali su iz ovog opštinskog odbora.

Kako navode, znaju ovi zaigrani vlastodršci da im je ostalo još godinu dana da lokalnu samoupravu i lokalna preduzeća, u koja više ni igla ne može stati, dodatno upotpune članovima svoje uže i šire familije.

„U narednim danima očekujemo nova radna mjesta i za tih nekoliko članova porodica koji čekaju svoj red uz jasnu poruku da građanke i građani, dok spajaju kraj s krajem, pričekaju na neku drugu priliku“, zaključuju iz nikšićkog DPS-a.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.