Ničija kuća u Muo i na Gorici

9

Piše: Radenko Jelovac

Nije lako Milojku Spajiću. Njegove muke da se nespretno opravda kako ništa nije „jamio“ su simfonija mucanja i mahanja mlohavim rukama. Podsjeća na učenika koji se očajnički vadi jer nije naučio lekciju, pa krije neznanje i nedolično ponašanje. A jadac i jeste u skrivanju.

Cijela Crna Gora priča o Spajićevim skupim nekretninama. Nikada ih nije prijavio, niti govorio da ih ima. U pitanju su vila u kotorskom naselju Muo i stan u Beogradu na vodi. Vrijednost te dvije nepokretnosti danas na tržištu ide i do dva miliona eura.

Spajić negira posjedovanje kuće na primorju, baš kao što i Milo Đukanović negira vlasništvo nad ničijom kućom na Gorici. Razlika je jedino u tome što Milo nije tako brzo stekao prve milione o trošku građana, a Spajić je to „obrnuo“ u rekordnom roku. Zato je ostavio previše otisaka i labave argumente.

Prvo je tvrdio kako stan u Beogradu ne postoji, pa da on nema nikakav stan, te da je to stan njegove bivše djevojke, a onda da ga je imao, ali ga je prodao… I to kome? Ni manje ni više nego toj istoj bivšoj partnerki sa kojom ima dijete! Kako se koji dokaz pojavi, tako Mickej izmisli novi scenario.

Ovim tempom, pokušaće da ubjedi javnost da je prodao stan sopstvenom djetetu! Toliko se zapetljao u kučine laži i lopovluka da je i to moguće. A ko je ta Vesna Marinković sa kojom Milojko ima ćerku? Oficir za vezu međunarodne agencije. U prevodu, elitni špijun. Budimo realni, suviše „slučajnosti“ u ovoj sapunici.

Govorilo se da Nebojša Medojević izmišlja i da ozbiljno pretjeruje u targetiranju Spajića bez osnova. Međutim, Medo je istjerao zeca iz šume! Očigledno da razlog Milojkovog bježanja od televizijskog duela sa Medojevićem leži u bojazni od najgoreg scenarija. Odnosno, otkrivanja svih prljavih tragova.

Od pokušaja da predstavi sebe kao bezazlenog momka koji je nosio klompe Zdravku Krivokapiću, hitro je stigao do muljatora koji obmanjuje građane, krade milione, krije nekretnine i vanbračne obavještajne malverzacije. Nagledali smo se jednog Đukanovića, drugi nam ne treba, a Spajić je već pokazao da želi biti novi Milo u ubrzanom postupku.

Ne ulazi se u politiku preko tajnih transakcija i pljačke naroda, naročito u predsjedničku kampanju. To će Spajića mnogo koštati jer je pokazao da mu pamet nije ništa drugačija od džeparoša iz DPS-a koje je, vjerovatno, ranije glasao. Milojice, provaljen si.

9 Comments
 1. qyu komentariše

  I SDT dalje šuti? Da li je moguće da će Spajić biti kandidat za predsjednika ako je ova pljačka istinita??

 2. Jolle komentariše

  Ne mlatite praznu slamu . Glasacemo Milojka

  1. qyu komentariše

   Pa ni ne očekujemo nista drugo od IQ 10.

 3. Igor komentariše

  Ne postavlja se vise pitanje cije su ove dvije nekretnine koje vrijede najmanje 2 mil, oko kojih bi se i Milo zamislio nego koliko ih ima jos za koje ne znamo!!! Treba li posle 30 godina da dobijemo novog malog lopova koji ce da prevazidje ove dosadasnje?!

  1. qyu komentariše

   Treba,Montenegro je zemlja lopova.

 4. Vox komentariše

  Slajicu lagao si i to je ocigledno!!

 5. Radomir komentariše

  On se zna od cega je kupio, od cega su kupili nekretnice celnici (citaj djeca) celnika DF po Beogradu, Podgorici, po primorju.

  1. Novljanin komentariše

   Hahahah kako se zna? Nikakve pare nije prijavljivao a nije ih ni imao. Vi Spajicevi botovi ste prvo pricali da nema stan a sad ga branite da ga je kupio jer je bogat. 😂

 6. Elite komentariše

  Ko nas prokle, prokleta mu duša?
  Pronađi razliku. 😂
  https://twitter.com/novi_herceg/status/1623009888992473120?t=G9k_eZkGAvLv7UhQK2FzWA&s=19

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.