Nervozna novinarka RTCG-a ne može bez konflikta ni za Badnje veče

2

Podgorička policija sinoć je intervenisala u blizini Hrama Hristovog Vaskrsenja kada je došlo do verbalnog konflika između novinarke Nataše Baranin i pojedinih vjernika, prenosi Aloonline.me.

Kako je potvrđeno nezvanično iz policije, Baranin je automobilom pokušala da se probije između vjernika koji su se kretali prema Hramu kako bi prisustvovali nalaganju Badnjaka. U jednom momentu, ljuta jer ne može da prođe upotrijebila je sirenu i nastavila da se kreće kroz masu. Jedna muška osoba koja je nosila Badnjak, a u čijoj neposrednoj blizini je bila Baranin je uputio uvrede. Policija je odmah intervenisala i uzela izjave od očevidaca.

Baranin je novinarka RTCG koja je nakon dolaska novog menadžmenta razriješena sa mjesta urednika. Potpisnica je više otvorenih pisama protiv Srpske pravoslavne crkve.

Policija utvrđuje motive ovog incidenta, a kako nam je saopšteno u ovom momentu nema elemenata krivičnog djela već će biti tretirano kao prekršaj.

2 Comments
  1. RovcaiRovčani komentariše

    Tuga šta nam je napravio DPS za trideset godina vladavine. Samo je dijelio, unosio mržnju i razdor među našim narodom. Ova persona vjerovatno nema mozga.

  2. Q komentariše

    Zahvaljujući Aleksi Bečiću i demokratama RTCG je i dalje badtijon crnogorskog šovinizma.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.