Nemiri u vrhu DPS-a: Ekipa Olega Deripaske stigla u Podgoricu, stiže i njihov šef da naplati dugovanja!

Nemiri u vrhu DPS-a: Ekipa Olega Deripaske stigla u Podgoricu, stiže i njihov šef da naplati dugovanja!

Ekipa ruskog oligarha Olega Deripaske prije dva dana stigla je u Podgoricu i oni su prethodnica svom šefu koji dolazi da od državnog vrha naplati novac koji mu se duguje, saznaje Borba.

Deripaskina ekipa je viđena u Podgorici prije dva dana sa njegovim skupocjenim “mercedesom”. Boravili su, kako saznajemo, na više lokacija, kako bi bili primijećeni i kako bi se ta informacija što prije proširila u DPS krugovima.

Borba je ekskluzivno objavila da Deripaska uskoro stiže da naplati milionske dugove, koje po njegovim tvrdnjama mu duguje crnogorska vlast.

Nekadašnji ortak Mila Đukanovića: Oleg Deripaska

Milijarder Oleg Deripaska pomagao je Milu Đukanoviću i njegovim istomišljenicima da 2006. godine osamostale Crnu Goru i odvoje je od Srbije! O ljubavi iz interesa i potom velikoj mržnji ruskog “kralja aluminijuma” i Đukanovića uoči Nove godine pisao je nedeljnik “Tajm”. Iz teksta se može videti i da se Deripaska okrenuo protiv Đukanovića, koji ga je, kako on tvrdi, prevario.

Osim Đukanovića, ruski oligarh je kao jednog od krivaca za prevaru u kojoj je ostao bez ogromne zarade, koji sada želi da povrati, označio Milana Roćena, kao i jednog DPS tajkuna.

Prema našim saznanjima, pojedini visoki funkcioneri, ali i tajkuni, pojačali su svoje obezbjeđenje nakon pisanja Borbe da Deripaska stiže u Crnu Goru.

Borba ekskluzivno saznaje: Oleg Deripaska stiže u Crnu Goru da naplati milione koji su mu oteti!

Related posts

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *