Mladen Mikijelj

Nedović pospremila DPS-ovce: Ne plivamo u temama nacionalizma kao DPS, 30 godina dijele narod a naša ideologija je da građanima bude bolje!

0

Poslanica Pokreta Evropa sad Jelena Nedović kazala je da ne pliva u onim temama na kojima je DPS baštinio politiku a to su teme nacionalizma.

„Vi 30 godina dijelite narod Crne Gore. A šta radi Pokret Evropa sad? Naša ideologija je da građanima bude bolje. Vi ste ubjeđivali naše građane da je 250 evra veće od 450 evra. Naša su politika veće penzije i plate, i vas boli što imamo podršku međunarodne zajednice. Mi smo za pola godine postigli nešto što vaša vlada nije sprovela za sve ove godine. Zašto ste stali sa evropskim integracijama“, pitala je ona.

Pitala je gdje je DPS-u poglavlje 23 i 24 i gdje su im hapšenja.

„Poenta priče je ne o podjelama. Dajte da smirujemo strasti. Kad kažete da mi ne vodimo ozbiljnu politiku – znate li šta je to? Ekonomija. Meni je bitnije da znam može li onaj čovjek na sjeveru Crne Gore da jede. Hoće li patiku da pojede? E tako ste vi sa građanima radili“, kazala je Nedovićeva.

„Hvala PES-u što se ne priča o tome što se ne priča ko je Crnogorac, Srbin, Bošnjak, Albanac, nego što pričamo o tome kako će da se jede“, zaključila je ona.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.