NATO „kontrahibridni“ timovi u Crnoj Gori proizvode lažne vijesti, pa ih onda „raskrinkavaju“

2

Juče je društvene mreže preplavila slika djeteta, kojej je navodno povrijeđeno tako što je policajac prevrnuo kolica u kojem se nalazilo nakon što je njegova majka uzviknula „Ne damo svetinje“.

Brojne stranice preuzele su ovu lažnu vijest. Jednostavno, veoma je lako povjerovati da je policija, koja je tukla djecu i nemoćne širom Crne Gore, bacala suzavac i šok-bombe na građane, hapsila vladike i sveštenstvo, šikanirala vjernike – odgovorna i za ovo nedjelo.

Ovakve pojave treba sagledati kao dio rata NATO „kontra-hibridnog“ tima u Crnoj Gori, koji mjesecima unazad pokušavaju smanjiti domet objava svih medija i pojedinaca koje doživljavaju neprijateljima vlastitih politika. Jedna od njihovih strategija je i širenje lažnih vijesti, i to baš onih u koje je lako povjerovati, da bi nakon toga „eksperti“ dokazali da je vijest – LAŽNA.

Evo i originalnog izvora fotografije, koju ste sasvim sigurno vidjeli sinoć na Fejsbuku, Tviteru ili Instagramu, i nemojte da se čudite. Isti oni koji kolonizuju i uništavaju druge države, ograničavaju slobode i bombama uvode demokratiju širom svijeta – odgovorni su i za ove stvari. Lokalni „analitičari“ koji će da „raskrinkaju“ ovu vijest i odbrane „nedužnu“ policiju od orkestriranih napada golorukih građana – samo su otužni „podizvođači“ nečasnih radova.

2 Comments
  1. Kuvar komentariše

    Nato a? E jadovi jadni, poserem vam se na portal i novinare retardirane. Pi, gabelji!

    1
    1
  2. Buka komentariše

    Gos n Spremacu Jela…Bez Takvih uvreda,molim…Postovanje Profesiji svakoj,duzni smo bit Civilizovani..ne zamjerite

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.