Mladen Mikijelj

Milović: Vlast uništila Budvu, vrijeme je za promjenu

0

Aktuelna vlast ponizila je i uništila Budvu u toku svoje osmogodišnje vladavine, saopštio je Nikola Milović, nosilac liste „Budva može bolje!“.

„Sportski klubovi su uništeni, kultura ne postoji, pjesma Mediterana je zamijenjena trubačima i primitivizmom. Za osam godina potrošeno je 350 miliona evra, a na planu razvoja grada nije urađeno ništa. Stanje komumalnog reda je katastrofalno, zelene površine zapuštene, a umjesto novih razvojnih projekata dobili smo parlamentarnu većinu zbog koje svakih godinu dana idemo na izbore“, izjavio je Milović.

Prema njegovim riječima, „vrijeme je za promjen“.

„Došlo je vrijeme za promjenu vlasti u Budvi. Kao predsjednik opštine predvodiću stručnu, odgovornu i kompetentnu gradsku upravu. Od Budve ćemo napraviti moderan, turistički, kulturni, sportski i kreativni centar Mediterana. Biće ovo grad jednakih šansi. Biće ovo grad koji će pružiti svima priliku“, rekao je Milović, nastavljajući:

„Pobijedićemo u Budvi, jer je vrijeme da Budva dobije odgovornu vlast. Vrijeme je da se na čelu Budve nađe odgovoran čovjek. Vrijeme je da se na čelu Budve nađe odgovoran tim i to onaj tim koji neće zloupotrijebiti povjerenje koje su mu građani dali. Nakon decenije propadanja ovoga grada konačno ćemo ga pokrenuti sa mrtve tačke. Pobijedićemo u Budvi! Zato što Budva zaslužuje bolje. Zato što pristojna Budva mora da postoji. Zato što Budva može bolje!“, zaključio je Milović.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.