Milićević: Posebno je važno što će sjednica SB UN biti javna i što će svjetska javnost čuti pravu istinu

0

Ministar bez portfelja u Vladi Srbije Đorđe Milićević izjavio je danas da je važno što je prihvaćen zahtjev Srbije i što će sjednica Savjeta bezbednosti Ujedinjenih nacija, o situaciji na Kosovu i Metohiji, najprije biti održana.

On je istakao i da je posebno važno i to što će biti otvorena za javnost, jer će čitav svijet biti u prilici da čuje predsjednika Srbije Aleksandra Vučića i istinu o teškom položaju Srba na prostoru pokrajine.

Komentarišući zaustavljanje vozila Narodne banke Srbije na Jarinju, ministar je za „Tanjug“ rekao da je sjednica Savjeta bezbednosti zatražena zato što su i predsjednik, i državno rukovodstvo, i Vlada Srbije, ali i Srbi na KiM, svjesni da ovo nije poslednji jednostrani akt od strane privremenih prištinskih institucija, ističući da je ukidanje dinara na KiM najjači udar dosad kada je riječ o ostanku i opstanku srpskog naroda na KiM.

Prema njegovim riječima, samo održavanje sjednice SB UN je uspeh promišljene, mudre i racionalne politike predsjednika Vučića, državnog rukovodstva i Vlade Srbije.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.