Mladen Mikijelj

Miletić: Nikada srpski narod neće prihvatiti da je neko iz njegovog rukovodstva planirao ili počinio genocid, to nikada bilo u našoj svijesti

0

Dejan Miletić iz Centra za društvenu stabilnost je ukazao da se usočavamo sa željom da se stvori razdor između Bošnjaka i Srba.

Miletić je rekao da je istakao da je genocid nasumično istrebljenje.

– Nikada srpski narod neće prihvatiti da je neko iz njegovog rukovodstva planirao ili počinio genocid, jer to nije tačno i nije nikada bilo u našoj svijesti – istakao je Miletić gostujući u Novom vikend jutru kod Jovane Jeremić i dodao da zločine niko ne negira.

Međutim, neprihvatljivo je na silu nametati ono što se nije dogodilo.

Nenad Borovčanin, predsjednik Bokserskog saveza Srbije kaže da se naša država kroz istoriju uvijek uspijevala da se odbrani, te da je uvjeren da ćemo i sada pokazati slobodarski duh, ali prije svega hladnu glavu i vrelo srce našeg predsjednika.

– Kada dobijamo ova velika takmičenja, uvijek se gleda i boduje pozicija države. Znam koliko lakše nama danas nego što je bilo nekada. Srbija ima sve one pozitivne pokazatelje u menjunarodnoj zajednici i mnogo je lakše takvu zemlju kandidovati za orgnizaciju jednog sportskog takmičenja – naveo je Borovčanin.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.