Milačić: Hapšenje Jelene Perović novi je udarac na korupcionaške i kriminalne mreže čiji temelj je postavio bivši režim na čelu sa Milom Đukanovićem

0

Hapšenje direktorice Agencije za sprečavanje korupcije Jelene Perović novi je udarac na korupcionaške i kriminalne mreže čiji temelj je postavio bivši režim na čelu sa Milom Đukanovićem, saopštio je lider Prave Crne Gore Marko Milačić.

On je čestitao Specijalnom državnom tužilaštvu i Specijalnom policijskom odjeljenju na konkretnim i odlučnim koracima u borbi protiv korupcije i kriminala.

Kako je istakao, hapšenje Jelene Perović još jedno je u nizu hapšenja u borbi protiv organizovanog kriminala i korupcije u ovoj državi i jasan je pokazatelj posvećenosti na putu ka izgradnji društva u kojem se poštuju i sprovode zakoni.

– Vjerujemo da će direktorica Agencije za spječavanje korupcije Jelena Perović konačno položiti račune zbog sumnji u zloupotrebu svog položaja, nereagovanja na očigledne i brojne nezakonite radnje i akumulaciju višemiliomnske imovine bivših funkcionera, prijatelja i kumova bliskih nekadašnjem režimu. Kao i da će, između brojnih drugih, odgovoriti i na pitanje zašto je prikrivala Đukanovićevu neprijavljenu imovinu, počevši od njegovog sata, na što ju je mnogo puta upozoravala i Prava Crna Gora u Parlamentu, ali i van njega.  Vizija Crne Gore je jasna, pravda će biti zadovoljena, a na tom putu niko neće biti izuzet od odgovornosti – poručio je Milačić.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.