Mladen Mikijelj

Mikijelj: Zajedno ćemo raditi da Budva bude ne samo metropola crnogorskog turizma, nego da i metropola cijelog Jadrana (VIDEO)

0

Kandidatkinje za odbornice u lokalnom parlamentu koalicije „Za budućnost Budve – Budva, otvoreni grad“, Bojana Tešević i Milica Babić. organizovale su druženje u restoranu „Jadran“ sa našim uvaženim članovima i aktivistima, saopšteno je iz te koalicije.

„Lijepom druženju su prisustvovali budući predsjednik opštine Budva Mladen Mikijelj i ugledni ugostitelj i sugrađanin Krsto Niklanović, koji je tom prilikom istakao:

„Drago mi je što su za ovim stolom sve mladi ljudi. Iskoristićemo pamet i ljepotu Budve i napravićemo od ovog grada ono što ovaj grad zaslužuje. Da bi nam bilo svima bolje moraju svi građani Budve biti zadovoljni, jer kad smo svi zadovoljni i turisti su zadovoljni“, rekao je Niklanović.

Mikijelj je poručio da će zajedno raditi da Budva bude metropola cijelog Jadrana.

„Svi ćemo zajedno raditi da Budva bude ne samo metropola crnogorskog turizma, nego da bude metropola cijelog Jadrana. Budva će iz dana u dan biti bolje mjesto za život“, naglasio je Mikijelj.

Babić je navela da Budva oduvijek bila „otvorenog srca“.

„Budva je oduvijek bila multikulturološka sredina i koja je oduvijek otvorenog srca primala kako turiste, tako i sve one ljude koji su dolazili u potrazi za boljim i kvalitetnijim životom. Bez vas smo samo ideja, sa vama smo jedinstvo, stabilnost i napredak“, kazala je Babić.

Tešević je poručila da je njihova borba usmjerena ka stvaranju boljeg života za sve.

„Naša borba nije usmjerena ka pobjedi nad drugima, već ka stvaranju boljeg života za sve nas. Građani Budve, mi zajedno gradimo grad koji brine o svima u njemu“, zaključila je Tešević.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.