Mladen Mikijelj

Mikijelj: „Za budućnost Budve – Budva, otvoreni grad“ spaja jedinstvo koje je počelo s izbornom kampanjom, bas kao i za vrijeme odbrane svetinja (VIDEO)

0

U prisutvu više stotina građana, Nova srpska demokratija u Budvi svečano je obilježila krsnu slavu – Svetog Vasilija Ostroškog.

Kako je saopšteno iz koalicije „Za budućnost Budve – Budva, otvoreni grad“, „ovaj dan je bio ispunjen duhovnošću i zajedništvom, reflektujući duboke tradicionalne vrijednosti koje nas okupljaju i vode ka boljoj budućnosti“.

„Imam veliku čast da se obratim danas kada slavimo Svetog Vasilija Ostroškog, slava mu i milost, čija nas zaštita vodi i inspiriše. Kroz vjekove, Sveti Vasilije je bio simbol ujedinjenja i uzajamne pomoći u nevolji. Ova krsna slava dolazi u trenutku kada naša koalicija „Za budućnost Budve – Budva, otvoreni grad“ vidi jedinstvo koje je počelo s početkom izborne kampanje. To jedinstvo nas je spajalo za vrijeme odbrane svetinja 30. avgusta 2020. godine, i nastavilo da nas povezuje u ostvarivanju napretka i prosperiteta Crne Gore,“ izjavio je Mladen Mikijelj, nosilac liste koalicije „Za budućnost Budve – Budva, otvoreni grad“ i budući predsjednik Opštine Budva.

Jedinstvo koje je prepoznato i održano već 45 dana, po riječima Mikijelja, dovešće do ubjedljive pobjede na predstojećim izborima zakazanim za 26. maj.

„Budvu nakon izbora očekuje politička stabilnost, koja je osnova za realizaciju značajnih projekata usmjerenih na unaprijeđenje kvaliteta života“, dodao je Mikjelj.

Svečanosti su uveličale visoko sveštenstvo i monaštvo iz Budve, dok su okupljeni građani s posebnom pažnjom pozdravili Mikijelja.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.