Mikijelj razgovorao sa penzionerima: Vaše iskustvo i mudrost su neprocjenjivi, a vaš doprinos biće ključan u izgradnji bolje budućnosti Budve

0

Mladen Mikijelj, nosilac liste „Za budućnost Budve – Budva, otvoreni grad“, organizovao je razgovor i druženje sa penzionerima, najstarijim sugrađanima Budve.

U prijateljskoj atmosferi, veliki broj penzionera razgovarao je sa Mikijeljem o zajedničkim naporima za očuvanje jedinstva, stabilnosti grada i stvaranju napredka za budućnost Budve koju volimo.

„U nedelju ne biramo samo predsjednika Opštine, već i kakvu Budvu želimo da gradimo i u kakvoj Budvi želimo da živimo. Svaki penzioner će dobiti dodatnih 50 evra mjesečno i besplatan gradski prevoz. Završićemo projekat izgradnje bolnice u Budvi, kako bi svi građani imali adekvatne uslove za liječenje u svom gradu. Vaše iskustvo i mudrost su neprocjenjivi za nas, i vaš doprinos će biti ključan u izgradnji bolje budućnosti Budve koju volimo. Samo zajedno možemo osigurati jedinstvo, stabilnost i napredak našeg grada“, poručio je Mikijelj, pa dodao:

„Ovaj događaj naglašava značaj povezivanja različitih generacija u našem društvu i potrebu zajedničkog rada na očuvanju jedinstva, stabilnosti i napretka za Budvu koju volimo“, zaključio je Mikijelj.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.