Mikijelj najavio: Obezbijedićemo dodatna sredstva za penzionere, za novorođene bebe, stipendije za studente… (VIDEO)

0

Mladen Mikijelj, nosilac liste „Za budućnost Budve – Budva, otvoreni grad“, poručio je da će koalicija koju predvodi obezbijediti dodatna novčana sredstva za sve penzionere u gradu, za sve novorođene bebe, za studente koji žele da obrazuj u inostranstvu…

„Svakog mjeseca naši penzioneri dobiće dodatnih 50 evra uz penzije, za dostojanstven život. Pružićemo podršku za svaku novorođenu bebu, potvrđujući naše jedinstvo i brigu za buduće generacije. Našim najmlađim sugrađanima obezbijedićemo bezbrižno i bezbjedno okruženje zahvaljujući novim parkovima i igralištima“, izjavio je Mikijelj.

Takođe, kako je dodao, „studenti će imati priliku da se obrazuju u inostranstvu kroz stipendije, sa očekivanjem da se vrate i doprinesu napretku naše zajednice“.

„Mladi parovi će biti podržani kroz inicijativu koja obezbjeđuje 50 stanova, čime zajedno gradimo bolju budućnost. Za sve građane, obezbijedićemo pristupačan parking po cijeni od samo 20 evra mjesečno, kao i brzo riješavanje komunalnih problema u roku od 48 sati“, najavio je Mikijelj, pa za kraj dodao:

„Ove mjere su odraz naše posvećenosti napretku, jedinstvu i stabilnosti, i svjedoče o našoj nepokolebljivoj volji da unaprijedimo uslove života za sve naše građane“, poručio je Mikijelj.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.