Medojević: Režim novcem od šverca droge kupuje birače iz Luksemburga, objavićemo sva imena!

9

Predsjednik PzP-a Nebojša Medojević uputio je pismo ministarki unutrašnjih poslova Luksemburga Taini Bofferding.

“Koristim ovu priliku da Vas obavjestim da određeni broj državljana Crne Gore koji su godinama i decenijama  gastarbajteri u Luksemburgu, u organizaciji vladajuće komunističke partije DPS i dijela bezbjednosnih službi, organizovano dolazi na glasanje na izborima u Crnoj Gori, i ako na to nemaju ustavno i zakonsko pravo.

“Naime, Ustav reguliše biračko pravo samo za one državljane Crne Gore koji najmanje 2 godine stalno borave u zemlji. Imajući u vidu da ovi državljani Crne Gore više od 2 godine ( a većina više decenija) imaju stalno prebivalište i žive i rade u Luksemburgu, oni po crnogorskim zakonima ne mogu glasati na izborima u Crnoj Gori.

Nažalost, vladajuće komunistička partija DPS već decenijama, gastarbajtere sa stalnim prebivalištem u Luksemburgu, protivustavno i nezakonito zadržava u biračkom spisku i oni organizovano dolaze da glasaju i za to im crnogorski režim isplaćuje novčanu nadoknadu.

Ja sam u više navrata upozoravao, kolege u Parlamentu Luksemburga na ovu očiglednu kriminalnu praksu vladajuće partije u Crnoj Gori i posebno na osnovanu sumnju da se isplate putnih troškova i korupcionaške nadoknade za glasanje obavlja u kešu i da novac potiče od šverca narkotika i cigareta, dakle od međunarodnog organizovanog kriminala.

DPS godinama za ove kriminalne transporte ilegalnih birača iz Luksemburga, angažuje provjerene prevoznike u cijim vozilima su bezbjednosne službe Evrope pronalazile velike pošiljke narkotika.

Ostaje nejasno, zašto je Vlada Luksemburga odobrila letove kompanije Luxair za Crnu Goru od 19.07.-27.09. uprkos odluci EU i činjenici da je u Crnoj Gori trenutno najveće zarište COVID-19 u Evropi i da ce korumpirani režim u Crnoj Gori, sasvim izvjesno koristiti ovu liniju za dovođenje ilegalnih birača koji više od dvije godine žive u Luksemburgu.

Ovi transferi biće finansirani prljavim novcem porijeklom iz crnih fondova od šverca cigareta i narkotika. Naravno, ilegalni birači iz Luksemburga, sigurno neće prijaviti ove prihode poreskim organima Luksemburga.

Koristim ovu priliku da Vas zamolim da iskoristite vas autoritet i mehanizme koje vam stoje na raspolaganju da provjerite ove moje navode i da sankcionišete ovo kriminalno postupanje gastarbajtera iz Crne Gore koji direktno učestvuju u političkoj korupciji za novac crnogorske narkomafije.

Mi ćemo Vam dostaviti imena i prezimena ovih lica koji budu glasali na izborima u Crnoj Gori koji se održavaju 30.08. ove godine, i koji krše zakone i Luksemburga i Crne Gore”, stoji u pismu Medojevića.

9 Comments
 1. Kontra revolucija komentariše

  Bravo, samo tako po usima DPS ovca !!!.
  Svu tu korumpiranu vlast prikazati po celom svetu u koje sve kriminalne mahinacije su umesani !!!.

  49
 2. Црна_Гора komentariše

  Svi na Izbore,Sloga bice poraz vragu..
  Smrt rezimu Nato.montenegro,Zivjela Njegoseva Crna Gora.

  44
  1
 3. Munja komentariše

  Pobeđuje DPS, a vi posmrdice možete samo da plačete i lajete, hahaha…

  3
  47
  1. Level komentariše

   Munjo magareća, opusti se i svima nama kolektivno [email protected] srpski ljubavni mišić 😄😁 OJ – HA 😁😄

   38
  2. anom komentariše

   Sistem rada NKT-a najbolje je objasnio dr Lazovic.Sve se svodi na „uzimanje uzoraka“ od naroda i posto svi znaju da je u prosjeku 10% ZARAZENIH ,racunica je jasna.TREBA dnevno toliko zarazenih,izvolite imate ih,treba“corona free“ izvolite imate je.Precizne podatke u realnom vremenu nema sanse da iko dobije.Scenario DPS-a za ove izbore je kristalno jasan.Svakog dana imacemo „povecan“ broj slucajeva korone(bitno je da zatvore Pg) da bi se onemogucila svaka aktivnost opozicije u predizbornom vremenu.Za to vrijeme oni ce zavrsiti logistiku kradje izbora.Nekoliko dana prije 30.8. korona ce ‘NESTATI“ ,da bi se ponovo „pojavila“ 1.09.Donijece se rigorozne mjere ,karantin,policijski cas i sl. u CILJU sprijecavanja pobune naroda,jer ce se i ovi izbori 100% pokrasti .Ko ne vjeruje neka samo gleda!!!

   20
  3. The shining komentariše

   neko ko zmuri na ove strahote sto radi dps po cg, je neko ko je zmurio dok mu je mama bila zatvorena u sobi sa prijateljima dok je tata bio na putu. Pa mu onda ciko kad izadje iz sobe da cokoladu kao tebi sad dps kad da sastojke za sendvic, i sve je sjajno i bajno.

   12
 4. Darko komentariše

  Kakva olos ovo je nezapamceno
  Ti si najveci smrad Crne Gore

  16
  1. Level komentariše

   Darko lipicaneru, urgiraću kod Meda da ti da jogurt 😁 Inače, i za tebe važi isto što i za Munju magareću…možeš lagano da nam svima kolektivno [email protected]š srpski ljubavni mišić 😄😁 OJ HA 😁😄

   13
 5. Sibirski komentariše

  Medo i DF rade posao i vide se rezultati. Poslao je pisma vlastima Njemačke prije par dana i sada vlastima Luksemburga, i kao što vidimo obje države su uvele zabrane prema Crnoj Gori do 15 septembra. To je tek početak, biće ih još. Nema za režim glasova iz dijaspore 😉

  14
Ostavite Komentar

Your email address will not be published.