Medojević: Ništa od programa „Evropa sad 2“; Autor prvog dijela odbio da ukine Fond PIO

0

Lider Pokreta za promjene Nebojša Medojević, kazao je da je profesor Goran Radosavljević, i pored honorara od 45.500 evra, odbio da se igra sa sistemom penzijskog i invalidskog osiguranja, jer je nemoguće ukidati ili smanjivati doprinose za Fond PIO bez ozbiljnih posledica i rizika po stabilnost javnih finansija.

Medojević kaže i da je profesor Radosavljević dodatno razočaran kad je saznao da je Spajić predvidio isti honorar za čuvenog DPS navijača Bešića, da bi javno propagirao i hvalio program.

Spajić je ostao bez podrške autora programa „Evropa Sad 2″, a sam i sa svojim “ekspertima” ne zna ništa o tome.

Milojko Spajić (Foto: Evropa sad/ Program „Evropa sad 2“)

„Sve je vjerovatnije da će Spajić kad sklopi korupcionaški posao oko dionice autoputa Mateševo-Andrijevica, gdje planira da troškove uveća za 100-200 miliona evra, podnijeti ostavku i punih džepova narodnih para napustiti zemlju, ako ga (šef SPO Predrag) Šuković, ne uhapsi, prije toga. Moje četiri krivične prijave, dvije krivične od DRI i jedna od 43. Vlade kisjele se u fioci agenta ANB u SDT Raša Ivanovića. Mozda (SDT Vladimir) Novović, konačno pokaže interesovanje za ove prijave i kriminal Spajića. O lap-topu Do Kvona i aranžmanima sa Kotrelom (koji je izgubio 19 miliona evra na pokeru u Maestralu) da ne pričamo. SPO i SDT bi morali mjesecima da rade samo na kriminalu trebinjske grupe u Crnoj Gori“ – zaključuje Medojević.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.