Medojević: Narod prihvatio koruptivnu ponudu PES koja glasi – kradite slobodno, samo dajte neke mrvice i nama!

2

Predsjednik Pokreta za promjene Nebojša Medojević u svom stilu nastavio je da kritikuje rad nove Vlade Milojka Spajića tvrdeći da je u toku pljačka!

Ovo je nastavak tajnog ali organizovanog raspolaganja resursima i parama države i naroda.

„Vlade Zdravka Krivokapića ali i Dritana Abazovića su bile prepoznate po tajnim dilovima, neposrednim pogodbama, direktnim pregovorima u vezi alokacije državnih resursa. I ova MILO-jkova Vlada nastavlja istim putem“, napisao je on.

Medojević nastavlja da obrazlaže zbog čega ovo tvrdi.

„PAF-PAF i sklopi se posao oko auto-puta. PAF-PAF i zemlja se zaduzi 2 milijarde evra. PAF-PAF i kupuje se Željezara od Turaka, PAF-PAF kupuju se trajekti, PAF-PAF kupuju se akcije Luke Bar, PAF-PAF osniva se Solar gradnja, sa 700-800 zaposlenih bez studije i biznis plana, PAF-PAF sklapaju se Ugovori vrijednosti vise stotina miliona evra bez transparentnosti, bez javnosti i konkurencije“, kazao je Medojević.

Tvrdi i da Ministar tajno ali organizovano pregovara sa „stranim investitorima oko privatizacije bivše Željezare, pod nepoznatim uslovima, bez ikakvog informaisanja javnosti, studija, odluka Vlade, Savjeta za privatizaciju (ako to tijelo uopšte postoji).

„DPS narko Vlade su bile više transparentne i javne u postupcima privatizacije i alokacija državnih para i imovine , nego ove „naše“. Neostatak javnosti i transparentnosti su ključni faktori rizika od KORUPCIJE . PAF-PAF i eto više miliona na tajnim računima MILO-jka i njegove bande. Situacija je sad mnogo lagodjija, jer u Parlamentu nema opozicije , kakav je nekad bio PzP i DF , pa pljačka ide komotno i bez javne pažnje. DPS mafija je nastala na korupciji i pljački i njihovi poslanici u ovakvom opasnim koruptivnim praksama ne vide prostor za djelovanje“, tvrdi Medojević.

Dodaje i da je narod prihvatio koruptivnu ponudu PES-a – kradite slobodno, samo dajte neke mrvice i nama.

„I tako su u srećnom braku lopovi, lažovi i prevaranti i NAROD koji je zadovoljan nezarađenim mrvicama . Živjeće tako srećni, sve dok ne dođe konobar da naplati ono što smo trošili i kupovali tuđim parama. Tada će NAROD morati da vraća i mrvice, ali i blago koje su PAF-PAF eksperti strpali u džepove. Ne znam što sam ovo napisao. Što bi rekao Lane Gutović, možda nekome zatreba“, zaključuje Medojević.

2 Comments
  1. Miloš komentariše

    Mrš Magarčino Jedna! Skini se sa grbače ovog naroda. Od čega ti živiš ovako luksuzno? Ko te plaća da lažeš i laješ?!

  2. Stara Crna Gora komentariše

    Medo je sve u pravu, ali ovaj magarac kao ovaj Miloš to ne shvata. Medojević živi od svog znanja, uspješno je završio posao savjetnika u nekolike velike šrivatizacije u Srbiji, spasio je radnike nekoliko poznatih preduzeća. Ja nijesam glasač PZP ali je Medojević sve u pravu. Nažalost ovakvi kao ovaj Miloš, nekulturni i nevaspitani ne znaju ništa o politici i ekonomiji i zato pišu ove glupe komentare.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.