Mask: Čak i Eskimi znaju da se Džefri Epstin nije ubio

0

Milijarder i tehnološki mogul Ilon Mask putem šale je nagovijestio da smatra da se zloglasni pedofil, za kojeg se sumnja da je podvodio maloljetnice bogatoj i uticajnoj klijenteli, nije ubio.

Mask je na svojoj platformi Iks (nekadašnji Tviter) podelio objavu koja naizgled djeluje kao fascinantna priča o tehnici izrade igla, da bi šala na kraju dobila sasvim neočekivan obrt.

„Evo kako iglo izgleda kad se u njemu založi vatra. Vatra topi unutrašnji sloj leda, da bi se on usred hladnoće ponovo zaledio. Novi sloj leda služi kao izolacija koja će održati unutrašnju temperaturu na 60 stepeni Farenhajta (15,5 stepeni Celzijusa), dok je napolju -50 stepeni Farenhajta (-45,5 stepeni Celzijusa). A čak i Eskimi znaju da se Džefri Epstin nije ubio“, piše na slici koju je podijelio Ilon Mask.

U prilog o tezi da je Epstinovo navodno samoubistvo laž idu i nedavno objavljene slike sa obdukcije tijela pedofila, tvrdio je nedavno njegov brat Mark Epstin.

Kako Mark tvrdi, jedna fotografija pokazuje da se ožiljak od omče na vratu njegovog brata prostire horizontalno, a, da se on zaista obijesio, ožiljak bi trebalo da se nalazi visoko na gornjem dijelu vrata.

Mark Epstin je takođe doveo u pitanje to što se na fotografijama sa obdukcije ne vide mrlje na tijelu njegovog brata koje bi, kako navodi, trebalo da se pojave zbog skupljanja krvi u slučaju da se on objesio.

„Da je visio onako kako su rekli, na nogama i zadnjici bi mu se pojavile mrlje“, rekao je on.

Džefri Epstin je pronađen mrtav u svojoj ćeliji u njujorškom zatvoru Metropoliten 2019. godine, dok je čekao suđenje po optužbama za trgovinu ljudima. Njegovu smrt je glavni gradski ljekar proglasio samoubistvom.

Ljekar kojeg je angažovala Epstinova porodica, i koji je bio prisutan na obdukciji tvrdio je da neki od dokaza, uključujući višestruke prelome vrata, sugerišu da je on ubijen.

(RT Balkan)

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.