Mark Zakerberg za komunikaciju koristi aplikaciju Signal

0

Otkriveno je da Zakerberg koristi Signal objavljivanjem svog procurjelog telefonskog broja, koji je potvrdio da direktor Fejsbuka koristi tu aplikaciju, iako je kompanija koju je osnovao i sama bila u centru skandala o narušavanju privatnosti korisnika.

Pored njegovog broja telefona, takođe su objavljeni i podaci koji uključuju njegovo ime, lokaciju, bračni status, datum rođenja i ID Fejsbuk naloga, navodi se u onlajn izvještaju, piše B92.

“Mark Zakerberg svoju privatnost poštuje, koristeći aplikaciju za komunikaciju koja ima end-to-end enkripciju i nije u vlasništvu kompanije Fejsbuk. Ovo je broj povezan sa njegovim nalogom iz nedavnog curjenja podataka Fejsbukaa”, objavio je na Tvitteru stručnjak za bezbjednost Dejv Voker sa skrinšotom procurjelog Zakerbergovog broja telefona koji je rekao: “Mark Zakerberg je na Signalu.”

Vijest dolazi u trenutku kada se mnogi korisnici premještaju na naizgled sigurnije alternative poput Signala, ogorčeni novom politikom privatnosti Vocapa, koji je u vlasništvu Fejsbuka.

Izvor: Fos media

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.