Mandić sa ambasadorkom Slovenije, Gradišnik poručila: Jasno se vide rezultati koje postiže parlament

0

Predsjednik Skupštine Crne Gore Andrija Mandić sastao se danas sa Nj. E. Bernardom Gradišnik, ambasadorkom Republike Slovenije u Crnoj Gori.

Mandić je, prije svega, poželio dobrodošlicu ambasadorki u Skupštinu Crne Gore, izrazivši zadovoljstvo povodom njihovog prvog razgovora.

Predsjednik Skupštine je istakao da će mu biti velika čast da se sastane sa predsjednicom Slovenije, ističući da je posjeta izuzetno dobra poruka i da naša zemlja prepoznaje zalaganje Slovenije kada je u pitanju proces evropskih integracija Crne Gore.

Mandić je apostrofirao da je Skupština Crne Gore u potpunosti posvećena usvajanju zakona koji su neophodni za dobijanje pozitivnog IBAR-a, što će dalje usloviti zatvaranjam brojnih pregovaračkih poglavlja.

Ambasadorka Gradišnik se zahvalila predsjedniku Mandiću na prijemu, apostrofirajući da dvije zemlje imaju sjajne odnose, te da će Slovenija uvijek snažno podržavati Crnu Goru na evropskom putu. Ambasadorka je dodala da se jasno vide rezultati koje postiže parlament.

Mandić i Gradišnik su saglasni da su parlamentarna i kulturna saradnja između dvije zemlje odlične i da se takav trend treba nastaviti.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.