Mandić i Knežević: Spremićemo adekvatan odgovor braći Đukanović, nevini ne idemo u Spuž!

7

Demokratski Front neće prijavljivati nadležnim organima nikakva javna okupljanja za 9. maj.

Najavili su da će “metode otpora diktaturi biti značajno drugačije i primjerene aktuelnoj situaciji”.

Za 9. maja zakazano je izricanje presuda optuženima u slučaju “državni udar”.

Među optuženima za krivično djelo pokušaj terorizma na dan parlamentarnih izbora su i funkcioneri Demokratskog fronta Andrija Mandić i Milan Knežević.

“U zavisnosti od mogućih scenarija, koje ovih dana razmatraju isključivo braća Đukanović, mi ćemo pripremiti adekvatan odgovor. Znamo da živimo u privatnoj državi i da će presuda biti donijeta privatnom odlukom njih dvojice. Istorija Crne Gore je puna primjera gdje se neki vlastodržac odlučio da zloupotrijebi vlast i moć i nasrne na nevine i poštene ljude. Ali je ta istorija, takođe, puna i primjera kada se vlastodršcima takvo ponašanje direktno obilo o glavu, a to bi trebalo da znaju i oni koji danas donose ovu odluku. Zato se ovog puta pripremaju vrlo specifične i ciljane mjere i aktivnosti u cilju zaštite dostojanstva i slobode lidera i funkcionera DF”, navodi se u saopštenju DF-a.

Oni su poslali i poruku “Đukanoviću i njegovoj ekipi”.

“Nevine nas nećete voditi u vaše privatne kazamate. U zatvor treba da završe lopovi i ubice koji mirno šetaju po Crnoj Gori, a nije ih mali broj u Vladi, policiji, tužilaštvu i sudovima. Sa nama su naši najodaniji i provjereni saborci, a raduje činjenica da se stalno povećava broj dobrovoljaca koji se javljaju da učestvuju u svakoj akciji na koju budu pozvani. I narednih dana, ljudi odani našoj tradiciji, istoriji, hrišćanstvu i pravoslavlju će se organizovati i postati dio Fronta koji nikad ne može biti ponižen i poražen”.

Iz DF-a su pozvali donosioce odluka, “da se ne igraju silom i moći kojom raspolažu, jer će svaka sila biti zustavljena otporom našeg naroda koji ne ljubi lance i nepravdu”.

7 Comments
 1. DPSovac komentariše

  Idete ko bele lale, ako presuda bude da idete. A ako ova država nema snage da sprovede svoju odluku, ne bilo je dabogda, to vam ja kažem ko Crnogorac i neko ko se nikad nije slagao sa pro-srpskom politikom. A to što prijetite da ćete je zapaliti, izgorela sva od ognja dabogda ako je došlo do toga da je vas dva za**bavate. Ko ste bre vi?

  1. kvisko komentariše

   Prava si dps ovca. Tijesna ce vam bit cg kad ovo govna pometemo

  2. Virus komentariše

   Ako i presuda bude da idu, postoji žalba na presudu, čisto da znaš, ovco.

 2. dr komentariše

  Cuti pogani lizisane, prolivu od govana, nesoju od nesoja, smradu smrdljivi, ustvo Milova. Probudimo se.I ovako ovaj zivot ne vrijedi. Nije nas strah, nego ove pse i Milove kerove. Jednom se umire! Zivjela sloboda!

 3. Hamilton komentariše

  Dps ovac. Sendvičaru. Koliko dobiješ na dan izbora ?20-30€?I plus sendvič.

 4. Vasilije komentariše

  Ne trebaju Knežević i Mandic da prijete jer nije mnogo manja njihova zasluga od drpsa za tridesetogodišnji moralni i svaki drugi sunovrat Crne Gore. Neke od optuženih će malo osuditi ili figurativno će ih j….. ali da im ne udje!Bankrot države je pred vratima zato drps elita i priljeznici njihovi uzimaju bjesomučno kredite pa ko može neka ih slijedi!!!

 5. […] оптуженима у случају “државни удар”, преноси Борба. Међу оптуженима за кривично дјело „покушај […]

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.