Mandić DPS-u: Ne napadajte Spajića, napadajte mene; Napadanjem njega rušite politiku koju vodite godinu dana a to vam čini štetu

0

Predsjednik Skupštine Andrija Mandić kazao je da je opozicija danas uspjela da nametne temu.

„Ali hoću da im dam dobronamjeran savjet. Ne napadajte Spajića, napadajte mene. Rušite politiku koju vodite godinu dana približavanjem Spajiću. Sada kad počnete da ga napadate to vam nanosi štetu. Izvolite napadajte mene, držite kontinuitet“, kazao je Mandić.

Prethodno su poslanici DPS-a napadali parlamentarnu većinu po pitanju Kosova, ali i oko toga kako Andrija Mandić ne govori dovoljno o Kosovu, po njihovim mjerilima, iako su upravo oni ljudi koji su priznali lažnu državu.

Šef poslaničkog kluba Andrija Nikolić na to je odgovorio govoreći da ne zna kad da mu vjeruje, kada ga napadaju, ili kada ga ne napadaju.

„Morate mi reći šta želite da bih znao šta da uradim suprotno od toga. Činjenica je gospodine Mandiću da je ovo farsa što se događa u Parlamentu jer bi građani trebali da daju ovdje svoje ishodište građana od svih njihovih problema. Nema pravo nijedan poslanik da se ljuti što je kritikovan“, kazao je on.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.