Milović otkrio karte DPS-a u Budvi: Nije da nas ne zovu, nije da nema kontakata

0

Nikola Milović, nosilac liste Demokratske partije socijalista (DPS) na lokalnim izborima u Budvi, izjavio je da današnja sjednica lokalnog parlamenta potvrdila da stabilne vlasti u Budvi nema bez Demokratske partije socijalista.

„Očekujem da će se u narednom periodu zbog interesa građana formirati vlast, koja će se baviti nagomilanim problemima, jer iz Budve ne idu baš lijepe slike. Očekujem da će doći do podjele odgovornosti kada je u pitanju vlast, da će prevladati razum. Budvi je potreban razum, a ne smao podjela funkcija i samog plijena. Znate da je 6. avgusta krajnji rok da se formira vlast i da će zbog građana se formirati odgovorna vlast koja će ovaj grad povesti pute prosperiteta“, rekao je Milović, a prenose „Vijesti“.

Na konstataciju da su jedina partija koja nije dobila poziv za pregovore, Milović je istakao da „nije da nas ne zovu, nije da nema kontakata“.

„Ipak, smo relevantni politički subjekt koji ima sedma mandata, kome je 20 odsto građana dalo podršku u Budvi, građani su shvatili da naša lista koja sjutra može biti ključni činilac za formiranje vlasti. Ono što smo pominjali od prvog dana i ono što smo pomenuli u noći 26. maja a definitivno se danas potvrdilo kao istina jeste da stabilne vlasti u Budvi nema bez DPS-a“, naglasio je Milović.

Upitan da li je dobio pozive od nekog od dva najjača tabora (Mikiljevog ili Jovanovićevog), Milović je odgovorio da ovih dana pretpostavlja da će uslijediti razgovori, ali o tome ne želi da govori dok se to ne desi.

„Ako smo na visini zadatka i na visini odgovornosti, smatram da će se desiti. Ukoliko se to ne desi, mi smo spremni da idemo na izbore gdje očekujemo da ćemo dobiti još veću podršku“, zaključio je Milović.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.