Lončar: Posledica narušavanja Vučićevog zdravlja preveliki napor i rad!

Lončar: Posledica narušavanja Vučićevog zdravlja preveliki napor i rad!

Ministar zdravlja dr Zlatibor Lončar, govoreći o zdravstvenom stanju predsjednika Srbije Aleksandra Vučića, koji je juče pušten kući iz bolnice, rekao je da predsjednik Vučić dobro reaguje na terapiju koju je dobio.

– To nije bila nimalo naivna situacija, nego ozbiljna, koja je ugrožavala njegov život. Zahvaljujući profesionalizmu zdravstvenih radnika VMA mi danas imamo da je njegovo stanje mnogo bolje. Želim da naglasim, jer se svi ljudi pitaju, da je posledica narušavanja njegovog zdravlja preveliki rad, prevelika borba. On se bori da bude bolja Srbija. On se nije štedio ni malo, trudio se da bude na svakom mjestu, da se čuje glas Srbije – rekao je Lončar i dodao da je Vučić platio cijenu svog truda da izvuče Srbiju iz loše situacije u kojoj je naša država bila.

Kako dodaje, Vučić je platio cijenu svega što je radio jer je njegovo zdravlje bilo ozbiljno narušeno.

– To zdravlje se narušavalo duži period, dok je on radio ne misleći na sebe. Krajnje je smiješno da imate komentare da se njemu zdravlje narušilo zbog nekog novinara ili nekog pitanja. To samo govori da tim ljudima ništa nije sveto. Ne bave se svojim problemima koje imaju – dodao je ministar.

Lončar ističe da ti koji su takve stvar pričali nisu to sami smislili već da je to smišljeno da se iznervira predsjednik Vučić.

Related posts

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *