Lista „Budva, naš grad – Nikola Jovanović“: Pozdravljamo odluku političkih subjekata da preuzmu dio našeg programa

0

Iz građanske liste „Budva, naš grad- Nikola Jovanović“ pozdravili su odluku, kako kažu, svih političkih subjekata koji su preuzeli dio programa koji je kreirala ta lista, a odnosi se na nove socijalne politike i servise koje planiraju da uvedu.

„Raduje nas činjenica da su i drugi akteri prepoznali značaj podstanarskih subvencija i rješavanja stambenog pitanja za brojne sugrađane koji zbog visokih kirija i cijena stanova, žive jako teško uprkos uvećanim zaradama.

Podrška podstanarima, roditeljima, porodici je okosnica našeg programa i vjerujemo da mi to možemo da iznesemo, kako bismo doprinijeli dugoročnoj socijalnoj stabilnosti u našem gradu, empatiji i društvenoj koheziji.“ – navode iz liste „Budva, naš grad- Nikola Jovanović“.

Zato očekuju, da pored građana koji su prepoznali njihovu ideju, i drugi predstavnici različitih političkih grupacija, bez obzira na ideološke razlike, podrže u narednom periodu ovaj značajan program koji iz korijena mijenja društvene odnose u Budvi.

„Provjera svega će biti davanje podrške našem programu u Skupštini opštine Budva gdje će se vidjeti da li su naš program prihvatili samo da bi dobili glasove ili stvarno žele da pomognu građanima.

Za nas je naš slogan „naš grad, naša kuća, naša porodica“ princip a ne fraza i tako ćemo se odnositi prema njemu u naredne četiri godine.“ – poručili su predstavnici liste „Budva, naš grad- Nikola Jovanović“.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.