Mladen Mikijelj

Lakušić: Neophodno je da se ovaj proces nastavi i da se utvrde svi odgovorni za zloupotrebe i krivična djela

0

Hapšenje vodećih ličnosti policije, pravosuđa i tužilaštva veliki je korak naprijed u borbi protiv korupcije i organizovanog kriminala u Crnoj Gori. Isto tako, važno je da se izvrši pravda i utvrde svi odgovorni za zloupotrebe i krivična djela, saopštio je Zoran Lakušić, član predsjedništva Demokratske narodne partije.

„Bivši premijer Milo Đukanović treba da se suoči sa svim optužbama i da se obave sve neophodne istrage. Važno je da se poštuju prava osumnjičenih i da se osigura pravedno suđenje. Nadam se da će ovaj proces biti transparentan i da će doprinijeti stabilnosti i progresu Crne Gore. Uključivanje zapadnih centara moći, kao što je EU i Amerika, u borbu protiv korupcije i organizovanog kriminala je važno za jačanje državnih institucija i vladavine prava u Crnoj Gori“, kazao je Lakušić.

On vjeruje da će ovaj proces biti uspješan i da će doprinijeti izgradnji poštenog i pravednog društva u Crnoj Gori.

„Ovo je veliki korak naprijed u borbi protiv korupcije i organizovanog kriminala. Neophodno je da se ovaj proces nastavi i da se utvrde svi odgovorni za zloupotrebe i krivična djela. Crna Gora treba da nastavi sa jačanjem svojih institucija i vladavine prava, u saradnji sa zapadnim centrima moći, kako bi se oslabio uticaj korupcije i kriminala na naše društvo“, zaključio je Zoran Lakušić član predsjedništva Demokratske narodne partije

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.