Lajčak: Neumorno ću raditi da dođe do obnove dijaloga Beograda i Prištine

3

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je telefonom sa specijalnim predstavnikom Evropske unije za dijalog između Beograda i Prištine i druga regionalna pitanja na Zapadnom Balkanu Miroslavom Lajčakom.

Predsednik Vučić je specijalnom predstavniku EU Lajčaku čestitao stupanje na dužnost i rekao da je uveren da će je, kao dobar poznavalac situacije i odnosa u regionu, obavljati odgovorno i nepristrasno. On je ponovio da je Srbija posvećena održavanju stabilnosti na Zapadnom Balkanu i da će nastaviti da vodi politiku mira i saradnje.

Specijalni predstavnik EU Lajčak je rekao da će neumorno raditi na tome da dođe do napretka u dijalogu Beograda i Prištine, kao i to da će se sa predsjednikom Vučićem sresti čim prođe zdravstvena kriza izazvana koronavirusom.

3 Comments
  1. Djoko komentariše

    Neumorno ce raditi na nasu stetu, to ti vjerujemo! Sljam ljudski

  2. Куроња komentariše

    Олошу људски,ти ћеш да радиш на штету српскога народа,све ти је…м.Сјећамо се ми твога златног гласа и усраног Липке,ДОШЛО вријеме д а нам врло брзо платите па макар вам гробове правили у ове наше кланце.чекамо вас пич…људске,да укрстимо мачеве али не као што ви то радите около,јер сте несоји него ако имате му..а директно фер борбу па да видите ко смо.

  3. M P komentariše

    NAHRANI KOKOSKE U BRISELU INE RADI VISE NISTA.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.