Kuči prkose nevremenu: Po mećavi, ledu i snijegu brane svetinju! (VIDEO i FOTO)

11

Ni snijeg ni mećava, ni led i hladno vrijeme. Kuče ništa ne može da spriječi u naumu da odbrane svoje svetinje. Danas ispred crkve na kučkim Koritima. Hrabri plemenici, uprkos ledu i snijegu, mećavi i lošem putu stigli su do svetinje u Kučima.


Jer, svetinje se brane svakog dana i na svakom mjestu.

11 Comments
 1. Rovca komentariše

  Braćo kuči kapa dolje!

  13
  3
 2. Munja komentariše

  Ne brukajte Marka Miljanova. Vi ste antipropaganda Kuča i Crne Gore

  4
  24
 3. Branislav komentariše

  Opa Munjo opet ti sa svojim glupostima.Mirodjija u svakoj supi.Nije moje da branim Kuce jer se oni znaju braniti pogotovo od takvih kao sto si ti.Da nije Milo pojaco hranu pa umjesto sendvica dodo i jogurt.Savetovah te da mozda nisi zakasnio Klinicki centar radi 24 sata pa pozuri.

  5
  3
  1. Munja komentariše

   A jedi glup brate, za medalju.. Pravi litijaš škrbavi

   2
   8
 4. Nikac komentariše

  [email protected] Oper ti Branislave pojma nemas o Crnogorskoj istoriji a samo pamet siris,znasli jadan nebijo da su Crnogorci spasili Kucd dva puta od totalnog unistenja od Turske vojske
  Ostavi se istorije I podji malo do Dobrote da te pogledaju

  2
  7
  1. Munja komentariše

   Kasno je a nnega i Dobrota. Uhvatio ga ovaj virus gotov je

 5. Nikac komentariše

  U pravu si Munja.za njih nije Dobrota nego republika Sumska,niti sto znaju niti su ista procitali,nego bi se ja zapitao kome ova drzava daje poslove I plate.
  Sve ih treba deportovati zajedno sa njihovim familijama I da nikad vise ne prefire u CG

  1
  7
 6. padavlada komentariše

  Molim se Bogu za Munju! A mogao bi on da se pomoli za istinu i pravdu, pa nek Bog odluci sto je istina i sto je pravda. I neka procita ponesto od znamenitog kuckog vojvode.

  1. Munja komentariše

   Nemoj molim te da se ti moliš za mene.. Nema od pakamuđenja i laganja ništa, treba se pogledati u ogledalo i vidjeti šta vi propagurate, tražite oolitičke promjebe. Jer to z duhu crkve. Da se udruzite sa izdajnicima uz df.. Nrmamo mi ni jednu dodirnu tačku. Jednostavno rečeno, vi tržite nestanak cg, povratak svega retrogradnog.. Nikada više 1918

   1
   2
 7. Branislav komentariše

  Nikac i Munjo Crna Gora je vise moja nego vasa.Moji preci su ratovali uCrnogorskoj vojsci na Skadru,u Srbiji na ispomoci braci u II balkanskom ratu,bitci na Mojkovcu i nazalost robovali u Tirolu u Austriji.Da u vama ima zrno cojstva nebi smjeli pomenuti neko procerivanje.Opet vas upucujem u crkvu da izvadite krstenicu za bilo kog vaseg pretka rodjenog prije 1918 godine i vidite ko je bio i kako se nacionalno i vjerski izjasnjavao.Nemojte pominjati ogledalo no krstenicu jer ogledalo moze dati iskrivljenu sliku a krstenica ne.

  1
  2
  1. Munja komentariše

   Da su tvoji krvarili za cg, znao bi ti da cjeniš državu i otadžbinu. Ni jedan čestiti crnogorac, ni po koju cjenu se ne odriče cg.. Mi smo toj Srbiji sačuvali guzicu na Mojkovcu, kada su bježali i povlačili se. Pa su nam se lijepo oduzili. Nikada više, ali nikada 1918

   1
   1
Ostavite Komentar

Your email address will not be published.