Mladen Mikijelj

Krapović pravda pad podrške NATO-u činjenicom da se građani osjećaju – bezbjednim: Mi smo u top 3 države NATO saveza!

0

Ministar odbrane Dragan Krapović komentarisao je nedavno objavljeno istraživanje od strane NATO saveza a po čemu se vidi da je podrška članstvu Crne Gore drastično opala.

Krapović je morao na neki način da opravda ovaj pad povjerenja i kazao da niko drugi nije pogledao ostatak istraživanja.

„Lamentira se nad padom podrške i govori se da je za to zaslužna ova većina međutim ne sagledava se cijelo istraživanje. U tom istom istraživanju se 77% građana Crne Gore osjeća bezbjednim a niko taj podatak nije uočio. Tako smo u top 3 države NATO saveza“, kazao je Krapović.

On je dodao da su i oni radili istraživanja u Ministarstvu odbrane zajedno sa Ujedinjenim Kraljevstvom a da po tom istraživanju 52% građana podržava NATO.

„Postoji jedan manji pad što je ekskluzivno vezano na bezbjednosne svjetske izazove sa kojima se suočava ne samo Crna Gora već i čitav slobodan svijet. Pokušalo se predstaviti da Crna Gora nije kredibilna članica i partner – to nije tačno i tome svjedoči nedavna posjeta gospodina Skot Breja“, kazao je Krapović.

44 Vlada će uraditi epohalne korake u Vojsci Crne Gore, najavljuje Krapović i kroz misije širom svijeta će pomagati globalnom miru.

„Na kraju mandata moje malenkosti kao ministra odbrane, ovaj sistem će biti bolji nego ikada prije u svojoj istoriji“, kazao je on.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.