Konjević: Na ujedinjenu opoziciju ne treba trošiti vrijeme

3

Poslanik Socijaldemokratske partije SDP Raško Konjević kazao je da je ta partija uvijek bila i biće za dijalog, ali da u ujedinjenu opoziciju ne vjeruje i da na to ne treba trošiti vrijeme.

On je kazao za Dan da u izbornoj godini i bojkot svih izbora postoji kao opcija, ali da to treba da bude posljednja solucija i da prije bojkota prednost treba dati dijalogu.

“Ne postoji šansa, a ni potreba, za ujedinjenje opozicije. Kako mislite da partija građanske i evropske orijentacije može da dijeli političke vrijednosti onih koji pozivaju ratne drugove iz devedesetih i koji smatraju da pojedini poslanici samo zato što su druge vjere ili nacije ne mogu da glasaju za pojedine zakone”, rekao je Konjević.

On je upitao kako građanska i evropska partija može da se ujedini sa onima koji šalju poruke da će zapaliti Skupštinu.

Prema njegovim riječima, na takve poruke “prostruji slike fašizma, a ne normalne evropske politike”.

“Ta retorika i politika ne može imati ništa zajedničko sa građanskim i evropskim poimanjem politike. Tako da ne vjerujem da će biti ujedinjenja opozicije, barem ne onih građanskih snaga sa ovakvim politikama”, kazao je Konjević.

3 Comments
 1. Milan komentariše

  Evo ga Rasko napokon, bio nam je na brigu nema ga, htio bi dublje da uleti u lomijevu g.zu ali nema kud, oce u vlast ovaj intelektualac nego su ga pok.kili pa im mnogo bazdi.

  1. Mrdalo komentariše

   Da bi nesto uslo mora nesto i da izadje

 2. PAKA NIKOLIC komentariše

  Hocu da budem Rasko Konjevicccccc!!!!!!!!!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.