Komitama zasmetao doček srpskih fudbalera u Crnoj Gori (VIDEO)

0

Bez potrebe na društvenim mrežama došlo je do rasprave povodom snimka na kome su srpski fudbaleri dočekani „kao carevi“ u Crnoj Gori. Stotine klinaca iz Crne Gore željelo je da ih vidi i da zatraži fotografiju sa „orlovima“, a to je odjednom problem.

Fudbalska reprezentacija Srbije igra večeras od 20.45 u Podgorici protiv Crne Gore u okviru drugog kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2024, a susret je imao divnu uvertiru. Delegacije dva Saveza sastale su se i u prijateljskom tonu su najavili balkanski derbi, selektor Dragan Stojković se šalio na konferenciji za medije na račun Dejana Savićevića, a naši fudbaleri su dočekani kao najveće fudbalske zvijezde.

Upravo to poslednje je nekima u Crnoj Gori zasmetalo, tako da je snimak na kome djeca dočekuju fudbalere Srbije i traže od njih da se fotografišu postao tema bespotrebne rasprave na društvenim mrežama.

Više stotina klinaca željelo je da vidi Vlahovića, Tadića, Mitrovića, a čini se da su se posebno obradovali i Vanji Milinković-Saviću koji je veliku popularnost stekao tokom Svjetskog prvenstva u Kataru. Bez obzira na to što je primio osam golova na tri meča, bio je jedan od najboljih srpskih fudbalera na Mundijalu i spasao nas je mnogo puta, dok je takođe ušao i u klinč sa Granitom Džakom koji je provocirao Nikolu Milenkovića.

Sve u svemu, lijepo je videti da fudbaleri Srbije imaju podršku i da bez obzira na brojne obaveze ipak nađu vremena za najmlađe navijače, ipak je to poenta fudbala.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.