Mladen Mikijelj

Knežević: SNS od Srbije napravila vodeću državu u regionu

1

Predsjednik DNP Crne Gore, Milan Knežević, uputio je čestitke predsjedniku Srpske napredne stranke (SNS), Milošu Vučeviću, povodom 15 godina od osnivanja ove partije.

Lider DNP-a je, između ostalog, istakao da je SNS, „svojom državotvornom i mudrom politikom, od Srbije napravila vodeću državu u regionu koja, uprkos kompleksnim geopolitičkim dešavanjima, štiti nacionalne interese svih građana Srbije, ali i njen ugled i dostojanstvo”.

Knežević je, u nastavku svoje čestitke, poželio Vučeviću da SNS „i na narednim izborima potvrdi superiornost programske politike, ekonomskog razvoja i daljeg prosperiteta Srbije”.

„Takođe Vas molim da predsjedniku Srbije, Aleksandru Vučiću, najzaslužnijem za uspjeh i rejting Srpske napredne stranke, prenesete moje iskrene pozdrave u nadi da ćemo, u narednom periodu, razvijati i učvršćivati bratske odnose između Crne Gore i Srbije”, zaključio je, u svojoj čestitci povodom 15 godina od osnivanja SNS-a, Milan Knežević.

1 Comment
  1. Komita komentariše

    Da bi razvijali bratske odnose prvo treba da smo braća, a ko oće da čita istoriju lako će da uvidi da nad Srbija nikad ko braću nije doživljavala. Ma ni mi njih, jer bar 50% državljana CG jedva čeka da ponovo zarate sa NATO, kako bi digla pušku na njih

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.