Knežević: Sa Vučićem sam prijatelj, nikad ništa nije tražio ni od mene, ni od Mandića

0

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić nikad ništa nije tražio ni od mene, ni od predsjednika Skupštine i lidera Nove srpske demokratije Andrije Mandića, tvrdi Milan Knežević, lider DNP-a.

Knežević je u emisiji “Klub A plus” kazao da sa Vučićem ima prijateljski odnos.

“Pojedini predstavljaju taj odnos kao odnos gospodara i sluge. To je takva budalaština i glupost da nemam kvalifikaciju da to drugačije objasnim. Ja sa Vučićem imam prijateljski odnos, a ne kao što neki ambasadori i novinari imaju odnos sa Željkom Ivanovićem”, zaključio je Knežević.

DPS reketirao DK, optužnica protiv njega treba da se odbaci
Optužnica protiv predsjednika Atlas grupe Duška Kneževića treba da se prekvalifikuje ili da se odbaci, smatra Knežević.

“SDT treba da dođe na TV duel sa mnom i da mi objasne kako mogu da postupaju po optužnici tužioca koji se nalazi u zatvoru. Taj tužioc tvrdi da je DK na čelu organizovane kriminalne grupe u slučaju Koverta. Na onom čuvenom snimku jasno se vidi da je DPS reketirao Kneževića. Na kraju su htjeli da ga povežu sa nama i još očekuju da mi ćutimo i da ne smijemo nikog da kritikujemo”, naveo je Knežević u emisiji “Klub A plus”.

Knežević smatra da je elementarno korektno da se u skladu sa Zakonom o krivičnom postupku sve optužnice protiv Kneževića prekvalifikuju.

“Njemu treba da se ukine pritvor i da čovjek dođe da da izjave”, zaključio je Knežević.

DPS luta, ali se ne odriče Đukanovića

Knežević je u gostovanju na A plus televiziji kazao da je jako ponosan na stav DNP-a u toku izbora koji je, kako je kazao, bio katarzičan i otreznjujući za Bošnjačku stranku i Socijaldemokrate.

“Od svega je ostao samo opušak, to jest DPS. Svi ovi koji su opozicija su glasali na Milorada Markovića. A DPS se zagrlio sa Suzanom Mugošom. Na kraju krajeva, oni i zaslužuju jedni druge”, dodao je Knežević.

Knežević kaže da se sada postavlja pitanje da li postoji prava opozicija u Crnoj Gori.

“DPS je u suštini za političku analizu, nego što ih treba doživljavati ozbiljno. Polako idu na margine uticaja. Ta partija luta, ali se i dalje ne odriču se nasljeđa Mila Đukanovića. Ko ih ne zna, suzu bi pustio”, zaključio je Knežević.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.