Knežević: Bečić i Dritan kao Boro i Ramiz

0

“I prije nekoliko mjeseci sam saopštio da me sastanci tzv. građanske opozicije neodoljivo podsjećaju na sastanke nekadašnjeg Predsjedništva SFRJ, i da se samo čeka ko će izgovoriti čuvenu rečenicu da je svoj zadatak obavio i da Jugoslavija, tj. građanska opozicija više ne postoji”, kazao je u izjavi za Pobjedu predsjednik DNP-a Milan Knežević.
Prema njegovim riječima, to je u subotu “objavio Aleksa Bečić, istovremeno najavivši novu koaliciju sa Dritanom Abazovićem pod radnim nazivom Boro i Ramiz“.
– Vrijeme je pokazalo da je građanska opozicija bila formirana kako bi se marginalizovao DF, a na kraju su jedino uspjeli marginalizovati i posvađati same sebe, tako da međusobne optužbe o veleizdaji dobijaju toliki intenzitet da će se uključiti i Milivoje Katnić. Što god mislili o meni, ja ih ovom prilikom pozivam da preuzmu javnu odgovornost i što prije održe sastanak, čak sam lično spreman da ih okupim i uputim apel na sabornost, jer toliko su dugo zajedno da ih teško mogu zamisliti jedne bez drugih – zaključio je on.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.