KCNS: Predavanje geopolitičkog analitičara Predraga Rajića „IZBORNI FEBRUAR“ (VIDEO)

0

Koji su sve izbori širom svijeta održani početkom 2024. godine, a koji će tek biti održani i šta to znači za Srbiju – pitanja su koja je Rajić postavio na samom početku predavanja, naglasivši da je gotovo svaki od prethodnih nekoliko mjeseci u svijetu bio izborni i interesantan u tom smislu.

Od izbora koji su za nama predavač izdvaja one u Pakistanu, potom izbore za treći distrikt u Njujorku, izbore u Berlinu kao i istraživanje njemačkog javnog mnjenja o kretanju političkih partija u toj zemlji.

Kada su u pitanju izbori koji tek treba da se dese, Rajić je izdvojio izbore u Sjevernoj Makedoniji koji predstoje na proljeće, potom izbore u Austriji, parlamentarne i predsjedničke izbore u Hrvatskoj, lokalne izbore u Bosni i Hercegovini, a kao naročito zanimljive i uzbudljive najavio je izbore u Indiji.

Iz ugla geopolitičara, Predrag Rajić prokomentarisao je kako će i u kojoj mjeri pomenuti izbori uticati ili su uticali na političku arhitekturu pomenutih zemalja i Srbije, najavljujući zanimljivu izbornu godinu pred nama.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.